Mentenanta IT. Intretinere echipamente IT. Mentenanta it Intretinere calculatoare.

Compania  noastra este specializata in mentenanta it.Folosim numai personal calificat si cu experienta.In cadrul abonamentelor de mentenanta calculatoare puteti beneficia de urmatoarele servicii:

 • -mentenanta servere si statii de lucru
 • -configurare imprimante
 • -configurare routere
 • -configurare echipamente periferice
 • -configurare retea de calculatoare
 • -cablare retea de calculatoare
 • -securizare retea
 • -securizare suplimentara cu filtrare pe mac pentru  reteaua wireless
 • -configurare solutie de  backup
 • -mentenanta preventiva a echipamentelor (curatare,verificare frecvente,temperaturi)
 •  -depanare servere si statii de lucru

Oferim mentenanta it pentru compani din municipiul Bucuresti.

In cazul in care doriti o oferta de pret puteti solicita o oferta folosind formularul din partea dreapta a acestei pagini web.

De asemenea daca doriti sa va facem o oferta direct la sediul dumneavoastra puteti sa ne sunati si vom veni sa va facem o evaluare gratuita a costurilor  de mentenanta it.

Abonamentele noastre de externalizare it includ interventii nelimitate la sediul dumneavoastra pentru a remedia defectiunile echipamentelor it.

Pretul abonamentului de externalizare it va fi specificat in contract in RON astfel nu veti fi afectat de variatia cursului valutar.

Serviciul mentenanta preventiva(curatare interna echipamente it,verificare temperaturi si frecvente) este inclus in toate abonamentele de mentenanta it.Durata de viata a echipamentelor IT se va mari prin serviciul mentenanta preventiva intrucat echipamentele it vor functiona la parametri precizati de producatorul lor.

Daca doriti sa micsorati costurile cu personalul it acum este momentul puteti incheia un abonament de externalizare it la cel mai bun pret.Prin incheierea unui abonament de mentenanta it veti beneficia de servicii it profesionale efectuate de specialisti calficati si cu experienta in domeniul IT.

Pretul abonamentului de mentenanta it este mult mai mic decat in cazul in care ati avea un angajat propriu care sa se ocupe de intretinerea echipamentelor it.

Pentru reducerea costurilor cu personalul it foarte multe companii ,unele chiar companii foarte mari aleg sa incheie un contract de mentenanta it.

Puteti incheia un contract de externalizare it in regim de urgenta astfel incat din momentul semnarii contractului compania noastra va incepe prestarea serviciului de mentenanta it.

Pentru a veni in sprijinul abonatiilor serviciului mentenanta it vom asigura un numar unic de apel telefonic(acest numar de telefon nu este public si nu este afisat pe site) ,numar la care abonatii pot anunta aparitia unor probleme tehnice ale echipamentelor it.

Pentru ca pretul abonamentelor de externalizare it este variabil in functie de numarul de calculatoare / servere  si zona unde se afla sediul sau puncul dumneavoastra de lucru va rugam sa soliciati o oferta folosind formularul de pe site.De asemenea puteti solicita o oferta de mentenanta it si telefonic la numarul afisat .