Servicii it pentru firme din capitala

Oferim servicii it pentru companii din municipiul Bucuresti la cel mai bun pret.

Diferenta dintre noi si celelalte companii de servicii it se face prin pret (pretul nostru este mai mic decat al companiilor concurente) si prin calitatea serviciilor, noi folosind numai personal cu experienta.

Cel mai pret servicii it.

Oferta noastra de servicii it se diferentiaza major fata de concurenta prin abonamentele de mentenanta calculatoare si echipamente it.Toate abonamentele noastre de servicii it includ deplasari nelimitate la sediul dumneavoastra si reparatii nelimitate la echipamentele it .Deplasare rapida la sediul dumneavoastra.

Pentru a incheia un abonament de mentenanta it ne puteti suna acum la CALL CENTER:
0766.549.414

Servicii it profesionale prestate numai folosind personal cu experienta .

Probabil s-a intamplat de multe ori ca o defectiune tehnica sa perturbe intr-o masura mai mica sau mai mare activitatea companiei dumneavoastra.Personal calificat pentru servicii it.

Pentru a incheia un contract cu o firma noastra specializata in mentenanta it solicitati acum o oferta telefonic sau pe email.

Principalele avantaje pe care le veti avea daca decideti sa colaborati cu firma noastra:

-Rapiditate in deplasarea la sediul dumneavoastra.

-Rezolvarea problemelor tehnice in cel mai scurt timp.

-Perioada de timp in care se rezolva problema tehnica este specificata in contract.

-Cele mai mici preturi la manopera

Servicii it Bucuresti

Firma noastra ofera servicii it pentru firme la cerere sau pe baza de abonament.In cazul in care doriti sa faceti o reparatie si nu aveti abonament reparatia se poate face pe baza de comanda la solicitarea dumneavoastra urmand ca firma dumneavoastra sa achite costul manoperei reparatiei si al pieselor necesare efectuarii reparatiei.In cazul in care compania dumneavoastra are incheiat cu firma noastra un contract de mentenanta it costul manoperei este 0 urmand ca firma dumneavoastra sa achite costul pieselor necesare pentru efectuarea reparatiei.

Daca doriti sa incheiati un contract mentenanta it prin care sa reduceti costurile cu servicii it puteti suna acum la 0766.549.414.De asemenea ne puteti solicita o oferta de pret pentru mentenanta it pe email la adresa office@psihotronicprotect.ro.

Beneficiati acum de oferte speciale de servicii it pe baza de abonament.In functie de zona si de numarul de calculatoare pretul abonamentului poate varia.

Pentru a beneficia acum de cel mai bun pret va rugam sa ne sunati la numarul afisat pe site.