externalizare it

solicitati acum o oferta mentenanta it
solicitati acum o oferta

Externalizare IT Bucuresti incheiati acum un contract de mentenanta calculatoare si retele de computere veti benefia de servicii de reparatii calculatoare,depanare laptopuri,curatare de praf interna a echipamentelor it,adaugari noi echipamente in reteaua de calculatoare (este inclusa in abonament si cablarea retelei pentru adaugarea de noi echipamente) .

Timpi de nefunctionare a echipamentelor vor fi minimi, intrucat un specialist al companiei noastre se va deplasa de urgenta la sediul dumneavoastra in cazul in care un echipament nu mai functioneaza.

De asemenea tinem sa precizam urmatoarele:

  • compania noastra foloseste numai personal calificat in efectuarea serviciul de externalizare it
  • timpul de deplasare a personalului nostru la sediul dumneavoastra este foarte mic
  • nu veti plati nici un fel de operatie de manopera  in afara abonamentului de mentenanta it

Pentru ca echipamentele it sa aiba timpi de intrerupere foarte mici . Se va avea un comportament preventiv astfel incat echipamentele vor fi verificate sa functioneze hardware in parametri precizati de producatori (frecvente,temperaturi) .

Prin serviciul mentenanta it curatarea interna a echipamentelor se va face periodic astfel incat durata de viata a acestora sa creasca .

De asemenea in cadrul abonamentului externalizare it se va verifica periodic buna functionare a retelei ,astfel incat sa se diminueze riscul de intrerupere al acesteia.

cel mai mic pret externalizare it

Reteaua wireless va fi securizata pentru a permite accesul doar personalului firmei dumneavoastra.

Realizarea de securizare a retelei wireless se va face atat prin parola cat si prin filtrare de mac daca compania dumneavoastra doreste securizarea suplimentara a retelei.

personal calificat service calculatoare

Daca doriti extinderea retelei de calculatoare si echipamente acest lucru este posibil foarte rapid fara nici un cost suplimentar in afara abonamentului de EXTERNALIZARE it Bucuresti.

Pentru a beneficia de mentenanta it va rugam sa soliciati o oferta sau sa sunati la numarul de telefon afisat.

Daca veti incheia un contract de externalizare it cheltuielile cu personalul care efectueza mentenanta calculatoare si retelei vor scadea cu maxim 80%(in functie de numarul de echipamente it al companiei dumneavoastra) .

Pentru mai multe detalii privind servicii de mentenanta computere puteti vizita pagina firma externalizare it.

Avantajele incheierii unui abonament de intretinere it :

  • Compania noastra asigura servicii de intretinere it profesionale.
  • Cheltuielile cu personalul it al companiei dumneavoastra se vor diminua considerabil.
  • Timpul de interventie direct la sediul dumneavoastra  al personalului tehnic al companiei noastre este foarte mic.
  • Personalul nostru tehnic are experienta asigurand servicii de externalizare it pentru multe companii.
  • In aceste abonament aveti inclusa si configurarea serverelor care este un serviciu it foarte scump.
  • Abonamentele noastre contin interventii nelimitate direct la sediul dumneavoastra .
  • Remedierea problemelor se va face foarte repede.

Serviciul mentenanta preventiva (verificare temeperaturi ,frecvente,curatare interna a echipamentelor it) este inclus in toate abonamentele de externalizare it. Astfel echipamentele it vor functiona fara intreruperi si li se va prelungi durata de viata.

Calitatea serviciului de externalizare it este data de personalul nostru calificat si cu experienta.

Personalul nostru cu vasta experienta in domeniul IT a lucrat si lucreaza cu companii de top din domeniile lor de activitate.

Prin externalizare it veti micsora costurile cu personalul it si nu numai ca nu veti diminua calitatea serviciului de mentenanta it dar veti imbunatati considerabil calitatea acestui serviciu.

Foarte multe companii ofera servicii it dar folosesc personal necalificat si fara experienta.De asemenea foarte multe firme nu intervin rapid atunci cand un client cu abonament de externalizare it reclama aparitia unei probleme tehnice.

Compania noastra pune la dispozitia abonatilor la serviciul de mentenanta calculatoare un numar unic de apel in cazul in care apar probleme tehnice (numarul unic de apel nu este public pe site ).Astfel compania noastra poate prelua foarte rapid apelul dumneavoastra.

Reduceti acum cheltuielile cu personalul it externalizand acest serviciu si de asemenea benefiati de personal calificat in domeniul it si cu experienta.De ce sa aveti angajat personal it propriu  care implica costuri uriase daca domeniul principal de activitate al companiei dumneavoastra este cu totul altul ?

Solicitati acum o oferta externalizare it folosind formularul din partea dreapta a paginii.Oferta noastra de menteanta it va fi personalizata in functie de numarul de calculatoare (statii de lucru si servere) si in functie de zona unde se afla punctul de lucru sau sediul dumneavoastra.

Incheiati un contract de mentenanta calculatoare  cu o companie specializata in domeniul it ,acum oferim servicii de intretinere it in tot municipiul Bucuresti.

Daca nu doriti sa incheiati un contract de mentenanta computere si doriti sa beneficiati de reparatii la cerere puteti vizita pagina noastra referitoare la service calculatoare.In cadrul abonamentelor de intretinere calculatoare recuperam date de pe orice dispozitiv de stocare.

Aveti un echipament it care a fost virusat nimic mai simplu va fi devirusat si se vor recupera si datele de pe acesta.

Compania noastra ofera timp de raspuns redus la toate abonamentele de intretinere calculatoare.

Astfel incat clientii nostri sa beneficieze de cel mai bun timp de reparatie.

Pentru a va face o oferta de mentenanta computere putem face o  evaluare gratuita direct la sediul dumneavoastra sau la punctul de lucru pentru programare puteti suna la numarul de telefon 0766.549.414.

In cadrul serviciul de mentenanta it asiguram mentenanta si configurarea pentru echipamente periferice:imprimante,copiatoare,proiectoare,imprimante multifunctionale.

De asemenea pentru reteaua dumneavoastra it asiguram servicii de proiectare retea calculatoare,cablare structurata cu cablu utp si configurare echipamente retea: router,switch,modem.

De asemenea pentru clientii care dispun de doua legaturi la internet se poate monta un  router care permite doua conexiuni de internet ,astfel incat daca o legatura la internet nu mai functioneaza dumneavoastra nu veti fi afectat intrucat cea dea doua conexiune va asigura legatura la internet.

Backup de date

Pentru companiile care doresc sa efectueze salvari ale datelor importante putem asigura backup de date  in locatia clientului sau backup extern in afara locatiei clientului.

Deviursare rapida cu recuperare integrala de date

In cazul in care aveti un echipamente virusat in cadrul abonamentelor de externalizare it asiguram devirusare rapida a acestuia cu recuperarea integrala de date.

Reparatii calculatoare in regim de urgenta

Pentru toti clientii cu abonamente asiguram serviciul depanare calculatoare in regim de urgenta direct la sediul acestoara fara nici un cost suplimentar in afara abonamentul de service.

In cadrul abonamentelor de service it asiguram deplasare rapida la sediul dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil in functie de conditiile de trafic rutier.

Reincarcare cartuse laser la cel mai bun pret sunati acum .

Aveti nevoie de promovare seo ,compania noastra ofera si optimizare seo pentru a vedea oferta noastra vizitati pagina de servicii seo .

Mentenanta calculatoare si externalizare it

      Va punem la dispozitie,o intreaga echipa care sa va asigure mentenanta calculatoare si externalizare it atat pentru calculatoare cat si pentru retele si echipamente de inalta tehnologie.

Va asiguram mentenanta calculatoare la cel mai bun pret de pe piata.

Putem asigura reparatii calculatoare in regim de urgenta cu deplasare imediata si constatarea rapida a defectului hardware sau software al desktop-ului sau laptop-ului dvs.
Daca calculatorul dumneavoastra nu functioneaza deloc sau nu functioneaza la performantele dorite de dumneavoastra va rugam sa apelati la serviciul nostru de mentenanta calculatoare cu diagnosticarea imediata a defectului hardware sau software al calculatorului dvs.
Reparatii calculatoare la sediul domiciliul dvs.
Prin serviciul externalizare it sistemele dumneavoastra de calcul si echipamentele dvs. IT vor functiona la parametri normali precizati de producatorul echipamentelor.

Sunati acum si veti beneficia de cele mai bune preturi de pe piata.

Mentenanta calculatoare Bucuresti
Va punem la dispozitie serviciul mentenanta pc cu deplasare imediata la sediul domiciliul dvs.

Daca apelati la service-ul nostru va putem asigura identificarea componentei defecte si inlocuirea acesteia,dupa reparatie calculatorul dumneavoastra  va avea performantele initiale precizate de producator.
Intretinere computere Bucuresti si mentenanta computere Bucuresti
Daca doriti sa mariti  performantele calculatorului  puteti apela la serviciul nostru mentenanta calculatoare  upgrade componente.
Pentru a putea beneficia de serviciul mentenanta calculatoare intretinere calculatoare va rugam sunati acum la telefon 0766.549.414.
In cadrul abonamentelor de mentenanta calculatoare asiguram fara alte costuri de manopera in afara abonamentului  urmatoarele servicii :
-reparatii calculatoare cu devirusare cu recuperare de date,recuperare de date de pe hard disk-uri cu defecte.
-reparatii pc cu diagnosticarea rapida a defectului hardware si inlocuirea componentei defecte.
-reparatii calculatoare cu diagnosticarea componentei hardware defecte si repararea acesteia in service-ul nostru.
Asiguram la cel mai bun pret de pe piata urmatoarele servicii de instalare retea,configurare retea,configurare router,configurare modem:
-cablare retea in tot municipiul Bucuresti la cel mai bun pret de pe piata.
-instalare router wireless si configurare router wireless
-instalare access point si configurare access point
-instalare modem si configurare modem
Aceasta oferta de externalizare it si intretinere calculatoare este valabila pentru firme din municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov.

Putem asigura diagnosticarea si repararea tuturor componentele hardware defecte ale calculatorului dumneavoastra.

Prin serviciul reparatii pc inlocuim componentele defecte ale desktop-ului sau laptop-ului dvs. :

-procesor

-placa de baza

-memorie

-sursa

-cablu de alimentare

-dvd-rom

-cd-rom

-dvd-rw

-cd-rw

-hard disk

Sunati acum la 0766.549.414 daca aveti nevoie de serviciul recuperare date de pe urmatoarele medii de stocare:

-hard disk

-memorie flash

-carduri de memorie

-CD

-DVD

Acest site este optimizat pentru urmatoare cuvinte cheie mentenanta computere  intretinere computere intretinere servere si retele .