Externalizare IT | Externalizare Servicii IT

Externalizare it incheiati acum un contract de mentenanta calculatoare si retele de computere veti benefia de servicii de reparatii calculatoare,depanare laptopuri,curatare de praf interna a echipamentelor it,adaugari noi echipamente in reteaua de calculatoare (este inclusa in abonament si cablarea retelei pentru adaugarea de noi echipamente).

Oferim service calculatoare la cel mai bun preț .De asemenea efectuam pe loc devirusare calculatoare ,upgrade componente ,inlocuire componente defecte,instalare componente noi.

Pentru reteaua companiei dumneavoastră oferim servicii de cablare rețea și configurare rețea la preț foarte bun.Pentru o oferta scrisa vă rugăm să ne contactati la numărul de telefon afisat pe site sau la adresa de email.

Oferim servicii numai în municipiul Bucuresti și judetul Ilfov.

Pentru configurare servere este necesar sa faceți o cerere de oferta telefonic sau folosind formularul de pe site.Oferta detaliata de servicii oferite de compania noastră este disponibila pe siteul nostru web.

Pentru firmele care au contract de service calculatoare pe baza de abonament încheiat cu compania noastră oferim timpi de reparație minimi și timpi foarte mici de intervenție .Pentru mai multe detalii privind oferta noastră de abonament vă rugăm sa luați legătura cu noi folosind una din modalitatile de contact enumerate mai sus.

Dacă firma dumneavoastră se afla în Bucuresti sau Ilfov nu mai ezitati faceți acum o cerere de oferta de service calculatoare pe baza de abonament.

Oferim curatare profesională de laptop la cele mai mici preturi de pe piața .Avem experiența în curatarea interna a tuturor marcilor de laptop existente pe piața.